Prurigo nodularis behandelen

Prurigo nodularis is berucht om de sterk jeukende bulten. Krabben is onvermijdelijk, maar leidt tot nieuwe jeuk en meer bulten. Een cyclus die doorbroeken MOET worden. Anders kom je er niet vanaf.

Daar is het DermaSilk krabpak voor bedoeld: om enerzijds de jeuk te verminderen. En anderzijds te voorkomen dat je je huid beschadigd door krabben.

DermaSilk is gemaakt van de zijderups. En daarom een 100% natuurlijke (aanvulling op) de behandeling van prurigo nodularis.

 

Werking

DermaSilk werkt:

  • Antibacterieel
    Dankzij het Aegis-molecuul. Dit molecuul doodt bacteriecellen. En voorkomt zo nieuwe infecties.
  • Vochtregulerend
    Dankzij de ademende stof: het neemt vocht op én voert het af. En neemt snel je lichaamstemperatuur aan. Zo voorkomt DermaSilk jeuk door zweten.
  • Tegen irritatie
    Dankzij de gladde vezel; die schuurt niet tegen je huid, zoals bijvoorbeeld katoen. Ook dit gaat jeuk tegen.

 

Resultaat

Veel minder jeuk. En dus veel minder neiging om te krabben. Je huid krijgt de rust die het zo hard nodig heeft. En JIJ dus ook. Je krijgt (een groot deel van) je nachtrust terug. Zo doorbreekt het DermaSilk krabpak de jeuk-krab-cyclus.

Prurigo is chronisch. Dus we kunnen niet garanderen dat het niet meer terugkomt. Maar in ieder geval verdwijnt het wel veel sneller als je het eenmaal hebt.

 

Wat je nog meer kunt doen om prurigo te behandelen

Er zijn vele behandelmethodes tegen prurigo. Sommige zijn relatief ‘licht’, zoals crèmes of lichttherapie. Andere zijn veel ingrijpender. Denk aan wegbranden of -snijden. Of medicijnen met zware en ernstige bijwerkingen.

DermaSilk kan op al die methodes een goede aanvulling zijn. Overleg hierover altijd goed met je behandelend arts of dermatoloog.

 

Koop nu je DermaSilk verbandkleding

Helaas is bij prurigo nodularis geen vergoeding voor DermaSilk mogelijk. Maar je kunt de verbandkleding gelukkig wel zelf kopen. In Nederland en België zijn de producten alleen via deze website verkrijgbaar.

Ga direct naar de webshop