Ervaringen

DermaSilk werkt effectief tegen verschillende huidaandoeningen. Hieronder lees je de ervaringen.

5/5

6 reviews

DermaSilk verbandkleding
5/5

Ben erg blij met de vingerloze handschoentjes, ik was binnen 1.5 dag volledig van de jeuk af en binnen 3 dagen ging de eczeem-huid vervellen en verdween het compleet.

Anoniem

DermaSilk Intimo ondergoed
5/5

Het ondergoed zit heel fijn. In de nacht geen last van jeuk, hierdoor ook geen roodheid meer. Ze voelen als normaal ondergoed, maar het zorgt ervoor dat ik geen klachten meer heb.

Anoniem

DermaSilk Intimo ondergoed
5/5

Ik vind het een heel prettige slip om te dragen. Je huid wordt verwend zo heb ik het gevoel. Ik vind het een prima slip, zitten lekker en ik heb echt het gevoel dat ik wat minder last heb (van de huidaandoening). Niet alleen een gevoel, ik zie het ook.

Anoniem

DermaSilk Intimo ondergoed
5/5

De slips dragen comfortabel, stof voelt en draagt goed.

Wilma

DermaSilk verbandkleding
5/5

Top produkt! Stopt jeuk en pijn. Laat de huid kalmeren. Jammer dat de prijs zo hoog is!

Ingrid B

DermaSilk verbandkleding
5/5

Na 8 jaar tobben met diverse zalfjes wegens jeuk en eczeem op mijn onderbenen, heb ik samen met mijn dochter eindelijk de oplossing gevonden. DermaSilk kniekousjes. Mijn dochter vond de DermaSilk kniekousjes via Internet.

Waarom heeft geen arts mij hierop eerder geattendeerd ? Ik kan het wel van de daken schreeuwen! Ik heb geen jeuk meer en mijn benen zien er supergoed uit. Ook mijn huisarts wist niet wat hij zag.

Heel hartelijk bedankt BAP-Medical voor deze grandioze tip!

van Leeuwen