Vergoeding mogelijk?

Ervaringen met DermaSilk

Gebruikers zijn (zeer) tevreden over DermaSilk verbandkleding en DermaSilk Intimo. Enkelen hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld. Hier lees je hun verhalen.

Het ondergoed zit heel fijn. In de nacht geen last van jeuk, hierdoor ook geen roodheid meer. Ze voelen als normaal ondergoed, maar het zorgt ervoor dat ik geen klachten meer heb.

Ik vind het een heel prettige slip om te dragen. Je huid wordt verwend zo heb ik het gevoel. Ik vind het een prima slip, zitten lekker en ik heb echt het gevoel dat ik wat minder last heb (van de huidaandoening). Niet alleen een gevoel, ik zie het ook.

De slips dragen comfortabel, stof voelt en draagt goed.

Na 8 jaar tobben met diverse zalfjes wegens jeuk en eczeem op mijn onderbenen, heb ik samen met mijn dochter eindelijk de oplossing gevonden. DermaSilk kniekousjes. Mijn dochter vond de DermaSilk kniekousjes via Internet.

Waarom heeft geen arts mij hierop eerder geattendeerd ? Ik kan het wel van de daken schreeuwen! Ik heb geen jeuk meer en mijn benen zien er supergoed uit. Ook mijn huisarts wist niet wat hij zag.

Heel hartelijk bedankt BAP-Medical voor deze grandioze tip!

Top produkt! Stopt jeuk en pijn. Laat de huid kalmeren. Jammer dat de prijs zo hoog is!