Vergoeding mogelijk?

Intieme problemen

Aandoeningen aan de intieme delen zijn een belemmering. Een belemmering op alle vlakken van het leven: seks, sport, studie, etc. De problemen kunnen zelfs leiden tot een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en depressie.

schutterstock vrouw

Blijf niet rondlopen met jouw klachten! Kaart de problemen aan bij je huisarts

En voor de perfecte combinatie bij de behandeling draag je DermaSilk Intimo. Onze producten verlichten de klachten snel. En kunnen voorkomen dat de aandoening (snel) terugkomt. Ons ondergoed helpt klachten te verlichten bij onder andere:

 

Bij DermaSilk weten we dat wat je draagt niet alleen mooi moet zijn. In alles wat jij draagt moet jij je comfortabel, zelfverzekerd en veilig voelen.

Het ondergoed van DermaSilk Intimo is zo zacht dat het aanvoelt als deel van jezelf. Beschikbaar in vele modellen en maten, zodat jij de style vindt waarin jij je fantastisch voelt. Het ondergoed is naadloos, waardoor het gedragen kan worden onder alle soorten kleding.

DermaSilk Intimo is niet zo maar ondergoed. Het is speciaal ontwikkeld voor medisch doeleinde. De unieke bewerking van de DermaSilk zijde stof in combinatie met het AEGIS molecuul zorgen er voor dat het ondergoed antibacterieel, hypoallergeen en pH-neutraal is.

Lees meer over de werking

achterkant slip
DERMASILK-INTIMO-FAMILY verkleint

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat DermaSilk Intimo echt werkt en 100% veilig is voor de huid.

Gaat het om je kind dat veel last heeft van deze aandoeningen? Ook voor haar of hem hebben we DermaSilk Intimo ondergoed.

Straks staat niets je meer in de weg om je leven te leiden zoals jij dat wil.