DermaSilk voor volwassenen

Hier vind je de collectie van de verbandkleding lijn voor volwassenen.

Wordt DermaSilk vergoed?

Effectief tegen irritatie en jeuk

Helpt de huid herstellen

Wetenschappelijk bewezen werking

Dames shirt lange mouwen

€130,90

Het dames shirt met lange mouwen is speciaal ontworpen om de gevoelige huid van de armen en de torso te respecteren, beschermen en ondersteunen. Dit shirt met lange mouwen kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden. Helpt bij verschillende huidaandoeningen.

Online bestellen

Dames shirt korte mouwen

€108,90

Het dames shirt met korte mouwen is speciaal ontworpen om de gevoelige huid van de armen en de torso te respecteren, beschermen en ondersteunen. Dit shirt met korte mouwen kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden. Helpt bij verschillende huidaandoeningen.

Online bestellen

Heren shirt lange mouwen

€141,90

Het heren shirt met lange mouwen is speciaal ontworpen om de gevoelige huid van de armen en de torso te respecteren, beschermen en ondersteunen. Het shirt heeft een ronde hals. Het shirt kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden. Helpt bij verschillende huidaandoeningen

Online bestellen

Heren shirt korte mouwen

€119,90

Het heren shirt met korte mouwen is speciaal ontworpen om de gevoelige huid van de armen en de torso te respecteren, beschermen en ondersteunen. Het shirt heeft een ronde hals. Het shirt kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden. Helpt bij verschillende huidaandoeningen

Online bestellen

Heren broek

€141,90

De heren broek sluit goed aan op de benen door de elastische taille en enkelbanden. Deze broek is speciaal ontworpen om de huid van de benen te respecteren, beschermen en ondersteunen.

Online bestellen

Dames broek

€134,20

De dames broek sluit goed aan door de elastische taille en enkelbanden. Deze broek is speciaal ontworpen om de huid van de benen te respecteren, beschermen en ondersteunen.

Online bestellen

Sokken

€29,70

De verbandsokken sluiten goed aan op de huid en voelen niet oncomfortabel tijdens het dragen. De sokken kunnen gebruikt worden onder reguliere sokken. ’s nachts kunnen de sokken worden gedragen als onderdeel van de nachtkleding. Helpt bij huidaandoeningen bij de voeten voor zowel mannen als vrouwen.

Online bestellen

Kniekousen

€96,70

De kniekousen zijn speciaal ontworpen om de huid van voeten en schenen te beschermen, respecteren en ondersteunen. De verbandsokken sluiten goed aan op de huid, maar voelen niet oncomfortabel tijdens het dragen. Ze kunnen bovendien gebruikt worden onder reguliere sokken. ’s nachts kunnen de kousen worden gedragen als onderdeel van de nachtkleding. Voor zowel mannen als vrouwen.

Online bestellen

Beenkousen

€96,70

De beenkousen zijn speciaal ontworpen om de de huid van de benen te beschermen en ondersteunen. De kousen sluiten goed aan op de huid, maar voelen niet oncomfortabel tijdens het dragen. De kousen kunnen gebruikt worden onder reguliere kleding. ’s nachts kunnen de kousen worden gedragen als onderdeel van de nachtkleding. Voor zowel mannen als vrouwen.

Online bestellen

Verbandhandschoenen

€39,60

De verbandhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om de huid op de handen te beschermen, respecteren en ondersteunen. De maat van de verbandhandschoenen wordt bepaald door de lengte van de middelvinger.

Online bestellen

Verbandhandschoenen zonder vingers

€37,40

De vingerloze verbandhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om de huid op de handen te beschermen, respecteren en ondersteunen. De maat van de handschoen wordt bepaald door de lengte van de middelvinger.

Online bestellen

Buisverband knie of elleboog

€42,90

Het buisverband kan worden gebruik voor zowel de knie als de elleboog. Het wordt verkocht per twee stuks. De buis sluit goed aan op de huid, maar voelt niet oncomfortabel tijdens het dragen. Het kan onder de kleding worden gedragen op armen of benen.

Online bestellen

Gezichtsmasker

€32,00

Het gezichtsmasker is speciaal ontworpen om de hoofdhuid te respecteren, beschermen en ondersteunen. De gezichtsopening van het masker is makkelijk rekbaar en kan hierdoor versteld worden. Het gezichtsmasker voor volwassenen is “one size” en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Online bestellen

Oogmasker

€23,10

Het oogmasker is speciaal ontworpen voor een goede nachtrust waarbij de huid rond de ogen wordt gerespecteerd, beschermd en ondersteund. Het kan ’s nachts gebruikt worden als hulpmiddel bij de behandeling van huidaandoeningen rond de ogen. Het oogmasker bestaat uit twee lagen zijde (aan de buitenkant) en een middelste laag van microporeus membraan. Hierdoor komt er geen licht door het masker heen.

Online bestellen

Halskraag

€36,40

De halskraag of ringsjaal is speciaal ontworpen om de gevoelige huid van de hals en nek te respecteren, beschermen en ondersteunen. De sjaal is helemaal rond en vast gemaakt met een platte stiknaad. Hierdoor is de sjaal makkelijk om te doen en blijft deze goed zitten.

Online bestellen

Na 8 jaar tobben met diverse zalfjes wegens jeuk en eczeem op mijn onderbenen, heb ik samen met mijn dochter eindelijk de oplossing gevonden. DermaSilk kniekousjes. Mijn dochter vond de DermaSilk kniekousjes via Internet.

Waarom heeft geen arts mij hierop eerder geattendeerd ? Ik kan het wel van de daken schreeuwen! Ik heb geen jeuk meer en mijn benen zien er supergoed uit. Ook mijn huisarts wist niet wat hij zag.

Heel hartelijk bedankt BAP-Medical voor deze grandioze tip!

van Leeuwen

Top produkt! Stopt jeuk en pijn. Laat de huid kalmeren. Jammer dat de prijs zo hoog is!

Ingrid B

Ben erg blij met de vingerloze handschoentjes, ik was binnen 1.5 dag volledig van de jeuk af en binnen 3 dagen ging de eczeem-huid vervellen en verdween het compleet.

Anoniem