DermaSilk baby & kind

Hier vind je de collectie van de verbandkleding lijn voor baby’s en kinderen.

Wordt DermaSilk vergoed?

Effectief tegen irritatie en jeuk

Helpt de huid herstellen

Wetenschappelijk bewezen werking

Krabpak: romper en slobbroek

€130,90

De romper en slobbroek set is speciaal ontworpen om de kwetsbare huid te beschermen en ondersteunen. Deze combinatie vormt samen een krabpak, die het grootste gedeelte van het lichaam beschermt.

Online bestellen

Romper

€75,90

De romper heeft lange mouwen, nikkelvrije drukknopen en een envelop hals. Het rompertje is speciaal gemaakt om de balans van de babyhuid te respecteren, beschermen en ondersteunen. het helpt bij verschillende huidaandoeningen.

Online bestellen

Slobbroek

€58,30

De slobbroek is speciaal ontworpen om de gevoelige balans van de babyhuid te ondersteunen en helpt bij verschillende huidaandoeningen. De slobbroek beschermt zowel de benen als de voeten van het kind. Het heeft rechte pijpen met vaste sokken. De broek sluit goed aan door de elastische taille band.

Online bestellen

Jongens slip

€49,50

De jongens slip is speciaal gemaakt voor jonge jongens tussen de 3 en 10 jaar oud. Dit ondergoed is ontworpen om de huid rond de intieme delen te beschermen en ondersteunen. De onderbroeken hebben effect bij verschillende aandoeningen, bijvoorbeeld pre-puberale vulvovaginitis, lichen sclerosus en lichen planus.

Online bestellen

Meisjes slip

€49,50

De meisjes slip is speciaal gemaakt voor jonge meisjes tussen de 3 en 10 jaar oud. Dit ondergoed is ontworpen om de gevoelige balans van de intieme delen van kinderen te beschermen en ondersteunen. Het ondergoed is effectief bij allerlei aandoeningen, bijvoorbeeld pre-puberale vulvovaginitis, lichen sclerosus en lichen planus.

Online bestellen

Lange mouwen shirt kind

€76,45

Het lange mouwen shirt voor kinderen helpt bij verschillende huidaandoeningen. Het kan overdag gedragen worden onder reguliere kleding en ’s nachts gedragen worden als pyjama.

Online bestellen

Broek kind

€76,45

De broek voor kinderen is speciaal ontworpen om de huid van de benen te beschermen en te ondersteunen. De broek heeft rechte pijpen en sluit goed aan door de elastische taille en enkel banden.

Online bestellen

Lange mouwen shirt en broek set kind

€149,60

Het lange mouwen shirt en broek set vormen samen een volledig krabpak voor kinderen. De kleding kan overdag onder reguliere kleding worden gedragen of ’s nachts als pyjama worden gebruikt.

Online bestellen

Verbandmuts baby

€32,00

De verbandmuts voor baby’s is speciaal ontworpen om de gevoelige balans van de hoofdhuid te respecteren en ondersteunen. De muts kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden.

Online bestellen

Gezichtsmasker baby

€32,00

Het gezichtsmasker voor baby’s is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden oud. De verbandmaskers zijn speciaal ontworpen om de hoofdhuid te respecteren, beschermen en ondersteunen. De gezichtsopening van het masker is makkelijk rekbaar en kan hierdoor versteld worden.

Online bestellen

Gezichtsmasker kind

€32,00

Het gezichtsmasker voor kinderen is speciaal ontworpen om de hoofdhuid te respecteren, beschermen en ondersteunen. De gezichtsopening van het masker is makkelijk rekbaar en kan hierdoor versteld worden. Het gezichtsmasker is ‘one-size’ en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Online bestellen

DermaSilk online bestellen?

Dat kan via onze webshop dermatologie-winkel.nl

DermaSilk bestellen