DermaSilk Intimo ondergoed

De collectie van DermaSilk Intimo bestaat uit ondergoed voor vrouwen, heren en kinderen.

Wordt DermaSilk vergoed?

Effectief tegen irritatie en jeuk

Helpt de huid herstellen

Wetenschappelijk bewezen werking

Dames slip

€53,90
De klassieke slip voor dames helpt bij verschillende vaginale klachten. Het is een hoog model die boven de heup valt. Dit ondergoed is speciaal ontwikkeld om de gevoelige balans van de intieme delen te respecteren en ondersteunen.

Online bestellen

Dames boxershort

€53,90

De dames boxershort heeft lange pijpen en helpt bij verschillende vaginale klachten. Dit model tekent niet onder strakke kleding. Dit ondergoed is speciaal ontworpen om de gevoelige balans van de intieme delen te respecteren en beschermen.

Online bestellen

Heren boxershort

€63,80

De heren boxershort is speciaal ontworpen om de gevoelige balans van de intieme delen te respecteren en beschermen. Geschikt bij verschillende intieme aandoeningen.

Online bestellen

Dames mini slip

€53,90

De mini slip voor dames helpt bij verschillende vaginale klachten. Het is een laag model slip (die op de heup valt). Dit ondergoed is speciaal ontwikkeld om de gevoelige balans van de intieme delen te respecteren en ondersteunen.

Online bestellen

Dames mini short

€53,90

De mini short is een laag model slip, speciaal ontwikkeld om de gevoelige balans van de intieme delen te respecteren en ondersteunen. Dit model, ook wel hipster genoemd, is speciaal gemaakt om goed aan te sluiten aan de benen. Dit type slip heeft over het algemeen de voorkeur van vrouwen met lichen slerosus.

Online bestellen

Dames slip Brasil

€53,90

De slip brasil voor dames is een hoog uitgesneden model slip voor vaginale problemen. De voorkant van dit model lijkt op een gewone slip, maar de achterkant is een stuk hoger uitgesneden.

Online bestellen

Jongens slip

€49,50

De jongens slip is speciaal gemaakt voor jonge jongens tussen de 3 en 10 jaar oud. Dit ondergoed is ontworpen om de huid rond de intieme delen te beschermen en ondersteunen. De onderbroeken hebben effect bij verschillende aandoeningen, bijvoorbeeld pre-puberale vulvovaginitis, lichen sclerosus en lichen planus.

Online bestellen

Meisjes slip

€49,50

De meisjes slip is speciaal gemaakt voor jonge meisjes tussen de 3 en 10 jaar oud. Dit ondergoed is ontworpen om de gevoelige balans van de intieme delen van kinderen te beschermen en ondersteunen. Het ondergoed is effectief bij allerlei aandoeningen, bijvoorbeeld pre-puberale vulvovaginitis, lichen sclerosus en lichen planus.

Online bestellen

Ervaringen met DermaSilk Intimo

De slips dragen comfortabel, stof voelt en draagt goed.

Wilma

Het ondergoed zit heel fijn. In de nacht geen last van jeuk, hierdoor ook geen roodheid meer. Ze voelen als normaal ondergoed, maar het zorgt ervoor dat ik geen klachten meer heb.

Anoniem

Ik vind het een heel prettige slip om te dragen. Je huid wordt verwend zo heb ik het gevoel. Ik vind het een prima slip, zitten lekker en ik heb echt het gevoel dat ik wat minder last heb (van de huidaandoening). Niet alleen een gevoel, ik zie het ook.

Anoniem