Vergoeding mogelijk?

Voor professionals & medici

DermaSilk is al jaren een bekende naam onder dermatologen. Zowel de medische verband kleding als het Intimo ondergoed worden over de hele wereld geadviseerd door specialisten en professionals. De werking van onze producten is wetenschappelijk bewezen en 100% veilig voor de huid.

Het belang van een antibacteriële werking is voor het verminderen van klachten bij veel huidziektes is nog altijd ondertekend. Op deze pagina leggen we uit wat DermaSilk is en hoe het patiënten helpt in het verlichten van klachten bij verschillende huidaandoeningen.

DermaSilk Medische Verbandkleding

DermaSilk is speciaal ontworpen voor:

  • het verminderen van irritaties, jeuk, pijn en een branderig gevoel
  • het bestrijden en voorkomen van schimmel- en bacteriële infecties
  • het behoud van de natuurlijke vocht- en pH-waarde
  • het beschermen van de huid tegen krabben en textiel irritatie

De verbandkleding wordt 24 uur per dag gedragen als extra beschermende huidlaag bij allerlei aandoeningen. De antibacteriële werking zorgt er voor dat klachten snel vermindert worden. De huid krijgt rust, zodat het zich kan herstellen.

De werking van DermaSilk is bewezen in meerdere klinische studies.

DermaSilk familie in verbandkleding
  • Antibacteriële werking

  • Vocht en warmte regulerend

  • Hypoallergeen 

De natuurlijke bescherming

Ons lichaam heeft een unieke manier om ons te beschermen tegen externe dreigingen, zoals schadelijke bacteriën en schimmels. Op onze huid bevind zich namelijk een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van microben, ook wel huidflora genoemd. De huidflora beschermt ons van indringers van buitenaf.

Wanneer de balans van de huidflora wordt verstoord pakken schimmels en bacteriën hun kans en vermenigvuldigen zij zich snel. Hierdoor raakt de huid geïrriteerd en wordt het risico op infecties vergoot.

De balans kan om veel verschillende reden verstoord worden. Enkele voorbeelden zijn een verminderde weerstand, een beschadigde huid of schommeling in de hormoonspiegel.

Extra beschermende laag

DermaSilk werkt als een extra laag om de huid te beschermen.

Het AEGIS molecuul schuurt bij aanraking de celmembranen van overtollige schimmels en bacteriën open. Zo gaan de cellen dood en wordt de vermenigvuldiging gestopt.

Hierdoor beperkt en voorkomt DermaSilk schimmel- en bacteriële infecties. Daardoor wordt de jeuk, irritatie en pijn vermindert.

De zijde stof bestaat uit lange, ronde, gladde draden. Dit natuurlijke vezel laat de huid ademen omdat het vocht en warmte reguleert. Bacteriën en schimmels kunnen zich niet nestelen in de stof. Op deze manier wordt besmetting tegen gegaan.

Dermsilk vrouw standaard header

Het materiaal is zacht waardoor het niet op de huid schuurt. Het textiel beschermt ook tegen krabben, omdat de ronde vezel de druk van de nagel verdeeld over een groter oppervlakte. Zo zorgen onze producten er voor dat de huid niet (extra) beschadigd raakt.

Een wetenschappelijke studie gedaan door Patrizi, A. et al. (2011) laat het volgende zien: Het gebruik van DermaSilk Intimo ondergoed bij pre-puberale vulvitis verminderd jeuk, pijn, branderigheid en afscheiding in slechts enkele dagen.

Vaginale jeuk verminderen  

    

De werking van DermaSilk is onderbouwd met nog meer wetenschappelijk en klinisch onderzoek.

Wil je meer informatie over DermaSilk?