Acne natuurlijk behandelen

Acne komt in vele soorten en maten: van lichte tot zware of zelfs ernstige acne. Acnehuid is kwetsbaar; bacteriën kunnen makkelijk kleine wondjes infecteren. En zwaardere acne veroorzaken.

Belangrijk is de huid vooral rust te geven. Bacteriën geen kans te geven. En jezelf te beschermen tegen verleidelijke aanrakingen: uitknijpen en krabben.

DermaSilk verbandkleding is een 100% natuurlijke (aanvulling op) de behandeling van eczeem. Gemaakt van de zachte vezels van de zijderups. Geen chemische goedjes toegevoegd.

 

Werking

DermaSilk werkt:

  • Antibacterieel
    Dankzij het Aegis-molecuul. Dit molecuul doodt de bacteriecellen. En voorkomt zo nieuwe infecties van je acnehuid.
  • Vochtregulerend
    Dankzij de ademende stof: het neemt vocht op én voert het af. En neemt snel je lichaamstemperatuur aan. Zo voorkomt DermaSilk ook dat je gaat zweten.
  • Tegen irritatie
    Dankzij de gladde vezel; die schuurt niet tegen je huid, zoals bijvoorbeeld katoen. Zo heb je minder neiging om te gaan krabben.

 

Resultaat

Je huid krijgt rust; geen irritaties door kleding. Geen jeuk. Dus óók geen irritatie door krabben. En omdat je acnehuid toegedekt is, kom je ook niet in de verleiding de puistjes uit te knijpen.

Niet krabben en uitknijpen; cruciaal in je strijd tegen acne. Want open puistjes besmetten meer huid. En bacteriën krijgen de kans de wondjes te ontsteken. Je problemen worden dan alleen maar groter.

De kleding van DermaSilk doodt bacteriën. Zo is de kans op nieuwe acne en/of infecties minimaal.

Je acne verdwijnt snel(ler) dankzij DermaSilk. De resultaten kunnen nóg beter zijn in combinatie met andere behandelingen van acne. Bijvoorbeeld medicijnen.

 

Wat je nog meer kunt doen om eczeem te behandelen

Er is veel, héél veel wat je zelf kunt proberen tegen acne. De tips variëren van meer wortelen eten tot stoppen met roken. Van meer bewegen tot meerdere keren per dag je gezicht wassen met koud water en zeep.

Het internet staat vol met tips. Daarom vonden wij één tip de belangrijkste: probeer niet alles tegelijk. Zo weet je nooit wat wel of niet werkt. Dat geldt dus ook voor DermaSilk: probeer het, en ontdek of het voor jóu werkt.

 

Koop nu je DermaSilk verbandkleding

Helaas is bij acne geen vergoeding voor DermaSilk mogelijk. Maar je kunt de verbandkleding gelukkig wel zelf kopen. In Nederland en België zijn de producten alleen via deze website verkrijgbaar.

Ga direct naar de webshop

Acne behandelen